Skip to main content
 

HORECA & CATERING

HORECA APP VAN WEBAPPVISION

Maken klanten bij jou ook steeds vaker gebruik van hun mobiele telefoon tijdens een etentje of het borrelen? Hoe leuk zou het zijn wanneer ze foto’s maken die ze kunnen uploaden in een fotogallery zodat anderen er enthousiast van worden?

Dit is mogelijk met een eigen App door ons op maat gemaakt.

Als horeca ondernemer wil je de gasten optimaal bedienen. Ook is de interactie met je gasten ontzettend belangrijk. Door de vele mogelijke functies binnen de horeca App zorg  je dat je gasten op de hoogte blijven.

KUNNEN DIT  JOUW KLANTEN ZIJN?

  • Ze hebben thuis een lade vol liggen met menukaarten van restaurants.
  • En wanneer ze dan voor hun familie een order willen plaatsen, vinden ze het lastig om de juiste menukaart er tussen uit te vissen.
  • Hierna komen ze er achter dat het nummer niet meer werkt of de menukaart verouderd is.
  • Ze hadden ergens een stempelkaartje, maar waar is die gebleven? Stempels op het bonnetje vinden ze maar niks.

Recent onderzoek toont aan dat restaurants en horeca gelegenheden die geen mobiel geoptimaliseerde website of App hebben waarmee online besteld kan worden, minder omzet draaien dan wanneer ze dit wel op orde hebben.

Het is nu hoog tijd om je restaurant te voorzien van een horeca App of je laat geld liggen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken wat WebApp Vision voor jouw horeca bedrijf kan betekenen.

Ja ik wil meer weten

VOORDELEN VAN DE HORECA APP

  • WebApp Vision levert een App op maat die overeen komt met jouw huisstijl en biedt alle functies die je als ondernemer nodig hebt om de beleving van je onderneming te vergroten.
  • Loyaliteitsprogramma: beloon je klanten door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na 15 bezoeken krijgt u een tegoedbon van een bepaald gerecht’
  • Kraskaartactie: Laat je klanten na een bestelling of na bezoek aan je bedrijf krassen om kans te maken op een prijs. De prijs kan bijvoorbeeld zijn een gratis glas wijn of kop koffie.

NOG MEER VOORDELEN VAN DE HORECA APP

  • De kracht van herhaling: Klanten kijken dagelijks op hun telefoon en zien jouw App (icoontje) telkens voorbij komen en denken aan jouw bedrijf. Ook kijken ze vaker in je App, soms uit verveling als ze moeten wachten. De App zien brengt ze sneller op het idee een menu te bestellen of versterkt het verlangen je zaak te bezoeken.  
  • Couponacties: Geef klanten digitaal korting.  Laat ze de coupon in de App tonen en doordat de QRcode  automatisch verschijnt scan je die of voer je een code in en krijgen ze de korting. 
  • Extra voordeel: Door de meeste bovengenoemde acties verzamel je klantgegevens zoals naam en e-mail adres, waarmee je nog meer rechtstreeks contact met je klanten kunt onderhouden. Denk ook aan Up-Sale. Dit alles wordt handig en overzichtelijk weergegeven in ons CMS systeem, waar je direct en altijd toegang toe krijgt.

DEEL MET JE VRIENDEN

RECENTE PROJECTEN

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!   Vraag offerte aan.