Skip to main content
 

RETAIL

EEN APP VOOR WINKELS EN BEDRIJVEN

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat mensen steeds vaker aankopen doet via hun mobiele telefoon of tablet. Een ideale kans voor jou als ondernemer om hierop in te springen is het aanbieden van een App om interactief bezig te zijn met je klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

Wil je meer interactie met je klanten? Door de vele mogelijke functies binnen de App zorg je dat je klanten weten wat je ze te bieden hebt, sneller overgaan tot een aankoop en sta je direct met je klanten in verbinding.

Klanten zijn dol op acties en willen daar graag aan mee doen. Met een App heb je meerdere mogelijkheden om op een onderscheidende manier acties te houden en daarmee de aandacht van je klant vast te houden. Je klanten woorden blije fans van je.

VOORDELEN VAN DE RETAIL APP

  •  WebApp Vision levert een App op maat die overeen komt met jouw huisstijl en biedt alle functies die je als ondernemer nodig hebt om de beleving van je onderneming te vergroten.
  • Loyaliteitsprogramma: beloon je klanten door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na 10 aankopen krijgt u 50% korting op een nieuwe broek’
  • Kraskaartactie: Laat je klanten elke dag krassen om een prijs te winnen. De prijs stel je zelf beschikbaar of kan als voorbeeld ook door een leverancier beschikbaar worden gesteld, zodat deze ook meer onder de aandacht komt.

NOG MEER VOORDELEN VAN DE RETAIL APP

  •  De kracht van herhaling: Klanten kijken dagelijks op hun telefoon en zien jouw App (icoontje) telkens voorbij komen en denken aan jouw bedrijf. Ook kijken ze vaker in je App, soms uit verveling als ze moeten wachten en ondernemen meteen actie. Jouw aanbod zien versterkt het verlangen en waarom zouden ze uitstellen om te kopen?
  • Couponacties: Geef klanten korting.  Laat klanten de coupon in de App tonen en dmv QR code scannen of invoeren van een code krijgen ze de korting.
  • Extra voordeel: Door de meeste bovengenoemde acties verzamel je klantgegevens zoals naam en e-mail adres, waarmee je nog meer rechtstreeks contact met je klanten kunt onderhouden. Denk ook aan Up-Sale. Dit alles wordt handig en overzichtelijk weergegeven in ons CMS systeem, waar je direct en altijd toegang toe krijgt.

Ben je ontevreden over het aantal klanten dat je aantrekt?

Heb je al veel klanten en zou je willen dat ze meer bij je gaan kopen?

Weten jouw klanten elke dag wat jij ze te bieden hebt?

Nu denk je misschien: ik gebruik toch Social Media? Zoals Facebook. Dat is zeker goed om te doen en zal je ook wel aandacht van je klanten opleveren. Wist je al dat Facebook maar aan 6-12% je berichten laat zien? Facebook wil liever dat je betaalt voor adverteren. 

Ook kan het zijn dat je al een mobiele website hebt. Maar komt die elke dag onder de aandacht? Moet je klant eerst googelen om jouw website te vinden? Denkt jouw klant daar wel aan?

ja ik wil vrijblijvend weten wat het mij oplevert