Skip to main content
 

SPORT & RECREATIE

FITNESS OF SPORT APP VAN WEBAPP VISION

Meer dan 95% van je sportclub leden maakt gebruik van een mobiele telefoon. De fitness App maakt het mogelijk om direct in verbinding te staan met je leden, wat kan zorgen voor bijvoorbeeld meer bezoeken aan de sportschool of leuke acties waaraan de leden kunnen meedoen.

Kortom: zorg voor meer interactie met je leden. Door de vele mogelijke functies binnen de speciale fitness App van WebApp Vision zorg je dat je leden op de hoogte blijven van acties of informatie.

DE VOORDELEN VAN DE SPORT APP OP EEN RIJ

  • WebApp Vision levert een App op maat voor je onderneming en komt overeen met je huisstijl en biedt alle functies die je als ondernemer nodig hebt om de beleving van de leden te vergroten.
  • Leden kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten via een speciaal e-mail formulier of een chatfunctie.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat leden daarom foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot hiermee je mailinglist en volgers)
  • Loyaliteitsprogramma: beloon leden door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na tien bezoeken in de maand juni ontvang je een gratis handdoek met ons logo’
  • Stuur push berichten naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, geofencing, met bijvoorbeeld de tekst: ‘Deze week gratis aerobic proeflessen op vertoon van onze Fitness App.’

Ja ik wil meer weten