Skip to main content
 

APP LATEN MAKEN

Innovatief zijn, net even anders, voorop lopen in markt.
WebApp Vision ontwikkelt functionele Apps met het oog op kwaliteit & aantrekkelijk design.

Wij gaan voor een zo hoog mogelijke ROI

Steeds meer mensen hebben de weg naar mobiele Apps via hun smartphone of tablet gevonden en deze toepassingen zijn dan ook niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Een frisse en moderne iPhone of Android App laten maken door het enthousiaste team van WebApp Vision. Hiermee onderscheid je van je concurrenten en is tevens een waardevolle aanvulling voor je onderneming en doelgroep.

VRAAG NU EEN APP DEMO AAN

WAAROM KIES JE VOOR WEBAPP VISION

 

  • Optimaal persoonlijk contact
  • Gericht onderzoek naar meerwaarde App
  • Zeer innovatief
  • Voortdurend zicht op je App en meedenken om nog meer waarde te creëren
  • Kortlopende contracten
  • Zowel maatwerk als Apps op template basis
  • Scherp op gebied van prijs & kwaliteit
  • Leveren van promotiemateriaal
  • Creatief voor een aantrekkelijke design

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Onze Apps zijn gemakkelijk in gebruik voor zowel je doelgroep als intern voor je bedrijf.

Via een link kun je inloggen op de backend van je App om deze te beheren.
De backend is eigenlijk een soort achteringang, oftewel CMS, van waaruit je eenvoudig de controle hebt over alle functionaliteiten binnen de App (CMS = Control management System).

Ook heb je via het CMS toegang tot de uitgebreide statistieken zodat je kunt zien hoe vaak de App wordt gebruikt en je meer te weten komt over wat het jou onderneming oplevert. Je kunt zelfs zien waar de gebruikers zich bevinden en bijvoorbeeld de gebruikers die bij je onderneming in de buurt zijn push berichten versturen. Dit is erg makkelijk als het bedrijf meerdere vestigingen heeft.

EEN APP MET DE BESTE FUNCTIES EN DESIGN

Een App voor je onderneming laat je natuurlijk maar 1x keer ontwikkelen en daarom is het ook zaak dat het meteen goed gebeurt. WebApp Vision heeft ruime ervaring in het maken van Apps en weet als geen ander bedrijf welke functies voor jouw doelgroep belangrijk zijn.

In onze ogen heeft een App 2 doelen:

Het bedienen van je doelgroep
Zorgen voor meer omzet voor je onderneming

Een eigen App is natuurlijk ook gewoon leuk als gadget. We begrijpen dat het een investering is en deze wel weer terugverdiend moet worden. Daarom hebben wij voor elke branche de beste App functies reeds ontwikkeld zodat u een zo hoog mogelijk rendement kunt behalen.

Of je nou op zoek bent naar een App voor de groothandel, horeca, onderwijs, kapper, bouwnijverheid, evenementen of festival: wij werken graag met je samen om voor elke mogelijkheid een oplossing te vinden. 

MOGELIJKHEDEN VOOR MIJN BRANCHE

LAAT WEBAPP VISION JE APP MAKEN

Jouw succes is ons succes, want zo lang jouw App succesvol is, wil je graag bij ons klant blijven. Om deze reden ontwikkelt en produceert WebApp Vision niet alleen je App, maar kunnen wij ook met je meedenken over hoe je de App het beste in de markt kunt gaan zetten nadat wij deze afgeleverd hebben.

CONTACT OPNEMEN

Twijfel je nog over de voordelen? Maar wil je wel een App laten maken voor je onderneming? Neem dan contact op en wij kijken met je mee welk voordeel een App voor jouw bedrijf oplevert en welke eventuele problemen de App hierin oplost.

TIP: WebApp Vision kan promotie materiaal aanleveren waarmee je App nog sneller in de spotlights staat. Denk hierbij aan flyers, brochures en posters. Bespreek daarom je design met ons om het maximale uit je App te halen.

Neem nu nog contact op, vertel ons je wensen. Want wij zijn er voor jou.

Check onze portfolio om een globale indruk te krijgen van ons werk.

Deel met je vrienden

Ja, ik vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan   offerte aanvragen.