Skip to main content
 

MARKETING APP

WAAROM JE MET EEN APP MEER KLANTEN BEREIKT

Heb je een website? Daar ben je vast heel trots op toch?

En is die al mobiel? Heb je zelf al gekeken hoe de website er mobiel uitziet?

Rare vraag zul je denken, toch zijn er nog veel ondernemers die zich daar niet bewust van zijn. Die weten soms niet eens hoe hun website er op een mobiel toestel uitziet.

Kloppen de teksten en krijg je dezelfde plaatjes te zien als op je website?

Hoeveel moet je scrollen om de juiste info te zien en hoeveel tekst gebruik je? Nodigt dat uit om allemaal te lezen en kan ik als klant snel je telefoonnummer vinden?

Vrijwel elke ondernemer heeft voor zijn bedrijf een website en daar ben jij er vast een van. Als ondernemer ben je hoofdzakelijk in je bedrijf bezig en besteed je de website vaak uit en hoop je dat de webdesigner weet wat hij doet en een zo mooi mogelijke website maakt met een aantrekkelijk modern design, toch?

In veel gevallen is dat zo en houd de designer rekening met mobiele klanten.

Want zoals nu bekend is, kijkt meer dan 95% van de mensen bijna alles mobiel. Besteld mobiel, maakt afspraken mobiel. Heel handig, vooral als je even toch niets te doen hebt.

Daar kun jij als ondernemer slim op in spelen en zorgen dat je supergoed mobiel zichtbaar  en vindbaar bent.

Wedesigners doen vaak veel moeite om je website zo hoog mogelijk in Google te zetten, dat is ook heel goed natuurlijk.

Mocht je website nog niet mobiel zijn, weet dat dan dat Google je nooit hoog plaatst en dat geld ook voor websites die bv in Wix zijn gemaakt. Mocht je hier meer over willen weten hoe het met jou website zit, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven je antwoorden.

Ja, ik wil meer informatie