Skip to main content
 

OVER WEBAPP VISION

Lianne Hermers

Heb je wel eens meegemaakt dat je een investering had gedaan en dat je daar achteraf spijt van had? Dat het je geen meerwaarde opleverde omdat de verkoper niet goed naar jouw wensen had geluisterd en jij je volledig onbegrepen voelde?  Als je niet krijgt waar je om hebt gevraagd, ben je teleurgesteld en wanneer je na de aankoop weinig betrokkenheid ziet, denk je waarschijnlijk dit kost me geld en krijg er ook nog een slecht gevoel bij. Dat kan anders.

Onderzoeken – aandachtig luisteren en afstemmen

Investeren in een App is een serieuze zaak en die beslissing neem je niet zomaar.

  • Hoe weet ik nou of ik een App wel echt nodig heb?
  • Welke Apps zijn er allemaal en hoe weet ik dan welke ik moet nemen?
  • Betaal ik er wel de juiste prijs voor?
  • Wat gaat het me opleveren?

Weet jij de antwoorden al, dan kun je gericht een keuze maken.

Ben jij net als de meeste ondernemers en nog niet zo bekend met Apps? Dan zul je niet zo’n heldere keuze kunnen maken.

Dan is het belangrijk dat je met iemand kunt spreken met kennis van zaken, betrokken is en goed naar jou kan luisteren. Die jou begrijpelijk kan uitleggen wat de mogelijkheden zijn, zodat jij met een goed gevoel kunt investeren in je bedrijf. Dat je exact weet welke meerwaarde het op gaat leveren!

Lianne

Eigenaar WebApp Vision & Design thinking

Design Thinking als basis voor innovatie en het oplossen van complexe problemen.

Dat betekent met een doordacht proces naar nieuwe, relevante oplossingen werken die een positieve impact hebben op organisaties, producten of diensten.

Zomaar een App maken om een App te hebben is altijd mogelijk. Wat ik heel belangrijk vind is samen met jou goed te onderzoeken wat de meerwaarde kan zijn. Dat kan een oplossing zijn voor een probleem, maar ook de wens om meer klanten, bekendheid of omzet te krijgen. Samen kijken we ook naar de sterke punten van je bedrijf en vertalen dat samen in een handige App.

 

Mijn kwaliteit als coach zet ik in om aandachtig naar je te luisteren en met mijn ervaring als onderzoeker weet ik hoe ik jouw wensen kan vertalen in mogelijkheden. Creatief bezig zijn maakt mij blij en dat zie je terug in de vormgeving van de App. Overzichtelijk met een aantrekkelijk design, want dat bepaalt dat jouw klanten of collega’s met plezier jouw App veelvuldig gaan gebruiken.

Als oprichter van WebApp Vision, werk ik intensief samen met zelfstandige verkopers, webdesigners en programmeurs. Dit maakt dat wij meer kwaliteit kunnen leveren en altijd op de hoogte zijn van nieuwe mogelijkheden.

Ook in onze nazorg staat WebApp Vision voor je klaar

Wanneer de App online staat, kijken ik graag met je mee hoe je het hoogste rendement (ROI) uit je App kunt halen. Door het volgen van verschillende marketingtrainingen heb ik geleerd hoe ik jou kan adviseren meer succes te behalen met social media en e-mailmarketing.

Passie voor internet

Meteen na het zien van de eerst Apps op een smartphone dacht ik, wauw! Hiermee kun je de hele wereld bereiken.

Creatief denken

Mooiste kado van mijn werk is innovatief te kunnen zijn en nieuwe ideeën te implementeren.

Motivatie en enthousiasme is de sleutel

Mijn grootste uitdaging zit in het onmogelijke mogelijk maken en als er zich een probleem voordoet dit zo snel mogelijk op te lossen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan  Vraag offerte aan.

Flex & Balans

3 april 2018

Zeegers Transport

17 juli 2016

HSF Logistic Motorsport Team

17 juli 2016

RI&S Brandbeveiliging

17 juli 2016

Flex & Balans

17 juli 2016

Sportzaak

17 juli 2016

JTX Racing

17 juli 2016

De Maas

17 juli 2016

Woodfield Groothandel

17 juli 2016

Hermans Schilderwerken

17 juli 2016

MST Tegelwerken

17 april 2016