Skip to main content

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor wie werken jullie?

WebApp Vision is gefocust op het ontwikkelen van apps voor bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen

Krijg ik ondersteuning?

Uiteraard! Bij al onze pakketten is ondersteuning inbegrepen.

Heb ik een developer account nodig?

Nee, dat is niet per se noodzakelijk. Wij publiceren de apps gratis op een van onze developer accounts.

Kan ik mijn app zelf aanpassen?

Ja, zodra uw app gepubliceerd is ontvangt u van ons de inloggegevens voor uw eigen CMS-omgeving. Daarin kunt u zelf wijzigingen doorvoeren.

Zijn er maandelijkse kosten verbonden aan een app?

Ja, app-bestanden moeten net als webpagina’s worden gehost. Aangezien de ontwikkelingen in de smartphone-markt razendsnel gaan zorgen wij er ook voor dat uw app voortdurend geüpdatet wordt. Ook is hier bij inbegrepen dat wij kleine aanpassingen voor u doen indien dat nodig is. De kosten voor het hosten, updaten en de aanpas service bedragen € 19,- per maand of € 195,00 per jaar.

Kunnen jullie mij ook helpen met mijn website?

Ja, ondanks dat wij zijn zelf helemaal gefocust zijn op apps, helpen wij u graag verder. Wij geloven in de kracht van samenwerking en verwijzen u graag door naar zeer goede website bouwers en tekstschrijvers.

Hoe snel is mijn app beschikbaar in de app stores?

Zodra wij de app gepubliceerd hebben zal deze binnen één werkdag zichtbaar zijn in de Google Play Store en binnen tien werkdagen in de Apple App Store.

Wanneer wordt mijn app gepubliceerd?

Zodra u de app heeft goedgekeurd publiceren wij uw hem direct in de Apple App Store (iOS), de Google Play Store (Android)

Als ik een probleem met de app heb, wat kan ik dan van jullie verwachten?

Onze kracht is dat we dezelfde dag nog reageren en zeer oplossingsgericht te werk gaan. Problemen lossen wij doorgaans meteen op en de meeste oplossingen die met de toestellen te maken hebben, vind u op onze FAQ pagina.